Emma at Work – GAP-programma

Foto: Emma at Work

In Nederland zijn er 500.000 jongeren met een fysieke aandoening die ‘gewoon’ een baan willen. Want werk zorgt ervoor dat je groeit, je talenten ontwikkelt en onderdeel bent van de samenleving. Voor deze jongeren is het echter helemaal niet vanzelfsprekend om kans te maken op een baan.

Emma at Work stoomt jongeren (15-30) met een fysieke aandoening klaar voor de arbeidsmarkt. Met het GAP-programma ontdekken jongeren hun potentie en ontplooien ze hun talenten, om op deze manier weer regie te krijgen over hun leven. Met een team van betrokken medewerkers en vrijwilligers maakt Emma at Work zich sterk voor een samenleving waarin iedereen dezelfde kansen krijgt.

De Janivo Stichting steunt Emma at Work vanwege de inzet om jongeren met een fysieke aandoening meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt en op een volwaardige economische participatie in de maatschappij.