Jasmine Hasler/Profound Play – ‘Landing’

Foto: Stichting Profound Play

Een nieuwe productie van Jasmine Hasler/Grand Theatre Groningen: muziektheater voor de allerkleinsten. ‘Landing’ krijgt twee versies; één voor kinderen vanaf 6 maanden en één voor kinderen vanaf 18 maanden en hun ouders. Jasmine maakt deze voorstelling binnen het talentontwikkelingsproject ‘Model 5’ van het Grand Theatre Groningen en wordt daarnaast begeleidt door podiumkunstenfestival 2 Turven Hoog Almere. ‘Landing’ is een muzikaal-zintuigelijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen.

De Janivo Stichting steunt de nieuwe muziektheaterproductie van Jasmine Hasler omdat wij het belangrijk vinden dat er voldoende interessant jeugdpodiumkunsten-aanbod is voor alle leeftijden.