Stichting Move

Foto: Stichting Move

Stichting Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. Begonnen als studenteninitiatief in Utrecht is Move inmiddels landelijk actief in tien grote studentensteden. Er zijn al meer dan 400 Move-projecten uitgevoerd met kinderen van basisscholen. Met het project Move Your World komen ook vmbo-leerlingen uit heel Nederland in actie voor hun omgeving.

De Janivo Stichting steunt Move vanwege de verfrissende en directe manier waarop kinderen en studenten bij elkaar worden gebracht om samen te werken aan een mooiere, betere wereld.