Voorbeeldprojecten

Boslab theaterfestival 2019

Boslab Theaterfestival is een tiendaags festival voor jonge professionele makers in en rondom het openluchttheater van het Amsterdamse Bos.

Jasmine Hasler/Profound Play – ‘Landing’

‘Landing’ is een muzikaal-zintuigelijke voorstelling gemaakt voor kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar oud.

Edwin van der Sar Foundation – De Class

De Class helpt jongeren met niet aangeboren hersenletsel om weer volwaardig mee te doen in de maatschappij.

Stichting Move

Stichting Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen. Door in actie te komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze op eigen kracht kunnen bereiken.

Jeugdeducatiefonds

Het Jeugdeducatiefonds biedt een concrete en directe aanpak van kansenongelijkheid in het onderwijs.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

Amsterdam UMC – Wilsbekwaamheid bij transgenderkinderen

Onderzoek naar de mogelijkheid om wilsbekwaamheid vast te stellen bij transgender-kinderen.