Voorbeeldprojecten

Stichting Karavaan Exceptionel –
Nieuw werk van jonge makers

Karavaan is een podiumkunstenfestival met twaalf dagen lang locatietheater, live muziek, performance, context en verdieping in de regio Alkmaar.

Stichting Koffie & Kaas – De Mier

De Mier is een muzikale vertelvoorstelling voor kinderen vanaf zes jaar en is gebaseerd op het boek ‘Het vertrek van de mier’ van Toon Tellegen.

Defence for Children – Kinderrechtenhelpdesk

Via de Kinderrechtenhelpdesk verleent Defence for Children juridische ondersteuning aan kinderen, jongeren, ouders, advocaten en hulpverleners.

Stichting XYZ – De Y-Academie

Stichting XYZ zet zich in om jongeren beter toe te rusten voor een kansrijke toekomst en een succesvolle participatie in onze maatschappij.

Bart de Graaff Foundation – Bikkels

De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, de Bikkels, bij het starten van hun eigen onderneming.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

Wilhelmina Kinderziekenhuis – Behandeling van jeugdreuma

Jeugdreuma heeft een enorme invloed heeft op het dagelijks leven van de patiënten.