Voorbeeldprojecten

Boslab theaterfestival 2019

Boslab Theaterfestival is een tiendaags festival voor jonge professionele makers in en rondom het openluchttheater van het Amsterdamse Bos.

Jasmine Hasler/Profound Play – ‘Landing’

‘Landing’ is een muzikaal-zintuigelijke voorstelling gemaakt voor kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar oud.

CKM – West-Afrikaanse mensenhandel in kaart

Dit onderzoek levert een concrete bijdrage aan de strijd tegen seksuele uitbuiting van meisjes en jonge vrouwen.

Stichting Move

Stichting Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen. Door in actie te komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze op eigen kracht kunnen bereiken.

Emma at Work – GAP-programma

Emma at Work bevordert de arbeidsmarktparticipatie van jongeren met een ernstige fysieke aandoening.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

Amsterdam UMC – Wilsbekwaamheid bij transgenderkinderen

Onderzoek naar de mogelijkheid om wilsbekwaamheid vast te stellen bij transgender-kinderen.