Voorbeeldprojecten

Stichting Grachtenfestival – Junior Grachtenfestival 2017

Het Junior Grachtenfestival is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. Komende editie vinden in totaal 23 klassieke concerten en voorstellingen voor kinderen plaats.

MAN || CO – The winner takes it all

MAN || CO is een groep jonge dansmakers, opgericht in 2015. MAN || CO (fonetisch: manco) maakt theatrale dansvoorstellingen met een frisse en dynamische beeldtaal. 'The winner takes it all' is een dansvoorstelling over macht.

Defence for Children – Kinderrechtenhelpdesk

Via de Kinderrechtenhelpdesk verleent Defence for Children juridische ondersteuning aan kinderen, jongeren, ouders, advocaten en hulpverleners.

Stichting Onderwijs on Stage – VMBO on Stage

Stichting Onderwijs on Stage zet zich op een innovatieve en positieve manier in voor betere arbeidsmarktperspectieven van VMBO-leerlingen in heel Nederland.

Stichting Young Impact – Young Impact

De Stichting Young Impact mobiliseert jongeren om zich in te zetten voor een betere, mooiere wereld.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

Wilhelmina Kinderziekenhuis – Behandeling van jeugdreuma

Jeugdreuma heeft een enorme invloed heeft op het dagelijks leven van de patiënten.