Voorbeeldprojecten

Afslag Eindhoven – Ook een dolfijn kun je prima bakken

In deze jongerenproductie van Theatergezelschap Afslag Eindhoven staat de eigenheid, de positie en het talent van de jonge generatie centraal.

MAN || CO – The winner takes it all

MAN || CO is een groep jonge dansmakers, opgericht in 2015. MAN || CO (fonetisch: manco) maakt theatrale dansvoorstellingen met een frisse en dynamische beeldtaal. 'The winner takes it all' is een dansvoorstelling over macht.

Jongerenrechtbanken Nederland

Jongerenrechtbanken laten jonge mensen recht spreken over conflicten die zich in hun eigen omgeving voordoen.

Young Impact

Stichting Young Impact zet zich op een krachtige, inclusieve manier in voor de maatschappelijke activering van jongeren.

Big Brothers Big Sisters Amsterdam

De Stichting Big Brothers Big Sisters Amsterdam brengt kansarme jongeren en kansrijke volwassenen bij elkaar.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

Wilhelmina Kinderziekenhuis – Behandeling van jeugdreuma

Jeugdreuma heeft een enorme invloed heeft op het dagelijks leven van de patiënten.