Voorbeeldprojecten

Afslag Eindhoven – Ook een dolfijn kun je prima bakken

In deze jongerenproductie van Theatergezelschap Afslag Eindhoven staat de eigenheid, de positie en het talent van de jonge generatie centraal.

MAN || CO – The winner takes it all

MAN || CO is een groep jonge dansmakers, opgericht in 2015. MAN || CO (fonetisch: manco) maakt theatrale dansvoorstellingen met een frisse en dynamische beeldtaal. 'The winner takes it all' is een dansvoorstelling over macht.

Projecten van Haagse Fondsen – JA voor een Kans

Via JA voor een Kans bieden de Haagse Fondsen steun aan jongeren die aan het werk willen, of terug naar school.

Stichting Onderwijs on Stage – VMBO on Stage

Stichting Onderwijs on Stage zet zich op een innovatieve en positieve manier in voor betere arbeidsmarktperspectieven van VMBO-leerlingen in heel Nederland.

Stichting Big Brothers Big Sisters Amsterdam

De Stichting Big Brothers Big Sisters Amsterdam brengt kansarme jongeren en kansrijke volwassenen bij elkaar.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

Wilhelmina Kinderziekenhuis – Behandeling van jeugdreuma

Jeugdreuma heeft een enorme invloed heeft op het dagelijks leven van de patiënten.