Voorbeeldprojecten

Arnhemse Meisjes – Op ’t randje

Danscollectief Arnhemse Meisjes maakt voor het eerst een familievoorstelling. Deze speelse dansvoorstelling is een ode aan de onbevangenheid en ontdekkingsdrang.

Winterkaravaan 2020

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. In een leegstaande drukkerij bezoekt het publiek meerdere korte voorstellingen.

Villa Pinedo – Buddyprogramma

In het Buddy-programma van Villa Pinedo steunen 400 ervaringsdeskundige jongeren dagelijks ruim 800 leeftijdgenoten die te maken hebben met (v)echtscheiding.

Stichting Move

Stichting Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen. Door in actie te komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze op eigen kracht kunnen bereiken.

Emma at Work – GAP-programma

Emma at Work bevordert de arbeidsmarktparticipatie van jongeren met een ernstige fysieke aandoening.

Wetenschappelijk medisch onderzoek

UMC Utrecht – Op weg naar genezing van Primaire Ciliaire Dyskinesie

Baanbrekend onderzoek om de symptomen te bestrijden van deze genetisch bepaalde aandoening bij kinderen.