Snelloket: DeRonde/Deroo – After the Echo

Foto: Joshua Walter

DeRonde/Deroo maakten de visuele fysieke mimevoorstelling After The Echo voor het Amsterdam Fringe Festival. Een ode aan de melancholie. DeRonde/Deroo bestaat uit de mimers Nick Deroo en Tom de Ronde. Ze fungeren als collectief voor deze specifieke voorstelling en hebben dus (nog) geen stichting. De voorstelling heeft op het Amsterdam Fringe Festival 2021 de juryprijs ‘Best of Fringe Award’ gewonnen. De makers hebben een productiebijdrage gekregen via het Snelloket Jonge Makers. Naast een financiële bijdrage kregen zij ook een zakelijk adviestraject aangeboden.

De Janivo Stichting steunt pas afgestudeerde makers via de snelloket-procedure omdat wij het belangrijk vinden dat jonge makers ondersteund worden bij de eerste stappen in het werkveld.